Рукометаши Војводине нису успели да направе изненађење против Нексеа у СЕХА лиги

Рукометаши Војводине поражени су од Нексеа у Нашицама у четвртом мечу А групе Сеха лиге са 36:31. Новосађани су као и против Пелистера играли са малне свим јуниорима и поново су показали да је будућност клуба у сигурним рукама.
4
Фото: СЕХА лига

Од искуснијих наступили су Срђан Милић, Александар Куртеш и Бранко Томић који су предводили тим и осигурали друго место и нешто лакшег противника у четвртфиналу.

Средњи бек Војводине Бранко Томић рекао је да је задовољан приказаним.

– Утакмица је заиста била добра и допада ми се како смо изгледали. Екипа, иако комбинована борила се од првог до последњег минута. И пре почетка меча нам је било јасно да ћемо тешко успети да савладамо квалитетну екипу каква је Нексе у овом саставу, али нисмо изгубили са више од пет разлике и тако смо се домогли другог места на табели и очекујемо лакшег ривала у борби за пласман међу најбоље четири екипе.   Посебно бих похвалио све играче из јуниорског погона који су показали раскошан таленат и  борили су се као лавови – јасан је Томић.

Новосађанима сада предстоји неколико дана одмора, а затим дерби са Југовићем у уторак у Аркус лиги, а потом и четвртфинални окршај са Горењем из Велења у Еврокупу 18. марта.

В. Г.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести