Рукометаши Војводине против Динама

Рукометаши Војводине у другом колу плеј – офа угостиће сутра екипу Динама из Панчева, једног од највећих конкурената на путу до освајања пете узастопне титуле.
rukomet vosa dinamo, foto rk vojvodina
Фото: Foto: www.rkv.rs

Улаз у халу Слана бара је слободан (18.30). Екипа из Панчева одавно већ није изненађење првенства и момци у жуто-црним дресовима током целе сезоне су показивали да знају да играју чврст рукомет, а посебно им је јака одбрана.

„Играли смо два пута ове године са Динамом, оба пута смо победили, али мора се напоменути да су обе утакмице биле веома неизвесне. Самим пласманом у плеј-оф Панчевци су испунили свој примарни циљ и баш из тог разлога су  веома опасни. Несумњиво је да нас чека тешка утакмица, позивам навијаче да дођу и помогну нам да се за корак приближимо новој титули“, поручио је шеф струке Новосађана Божо Рудић.

 Из табора Панчеваца поручују да су спремни за дерби, њима је ово први наступ у плеј-офу и свакако ће дати све од себе како би се у Новом Саду приказали у најлепшем светлу. Као највећу предност Војводине истичу њено искуство и знање у освајању титула, а оптимизам и наду им даје прво полувреме претходног дуела у Новом Саду које су добили са 14:11.

М. Фаркаш

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести