Рукометаши Војводине против Металопластике у Суперкупу Србије

После нешто више од месец дана припрема, уз добре провере против Загреба у СЕХА лиги, као и учешћа на турнирима у Добоју и Риђици, рукометаши Војводине одиграће прву утакмицу у новој сезони за пехар.
РК Војводина/ Живан Пешић, пивот Војводине
Фото: РК Војводина/ Живан Пешић, пивот Војводине

Изабранике Бориса Ројевића очекује захтевна утакмица сутра од 18 часова у Лозници у оквиру Суперкупа Србије против Металопластике.

Искусни пивот Живан Пешић казао је да су сви спремни за велику борбу са Шапчанима.

– Од почетка контролног процеса припремамо се за дуел са Металопластиком. Спремали смо се за то и сигуран сам да сви једва чекамо ту утакмицу. Скоро сам се вратио у српски рукомет и нисам имао прилике да играм против момака из Шапца, који су сигурно спремни да понове успех из прошле сезоне када су нас победили у Купу. Желимо да им покажемо да је то била тренутна Војводинина слабост. Фокусирани смо максимално на Шапчане, имамо јасан циљ, а то је да победимо Металопластику и да тако отворимо сезону и навикнемо навијаче на славље – рекао је Пешић.

Новосадски рукометаш је прокоментарисао и учешће Воше на традиционалном турниру у Добоју.

– Знали смо да нас очекују захтевне утакмице, али и оне у којима можемо да се опустимо. Нисмо дуго на окупу и искористили смо четири утакмице у Добоју да у што бољој форми дочекамо сезону. Претрпели смо поразе од Ал Ахлија и Цеља, али смо сигурно извукли поуке из тих дуела, тако да сам задовољан целокупним турниром у Добоју – рекао је Пешић.

В. Г.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести