РУКОМЕТАШИ ВОЈВОДИНЕ СУТРА ГОСТУЈУ КАДЕТЕНУ У ЛИГИ ЕВРОПЕ (18.45):Црвено-бели десетковани на Швајцарце

Имали су десетоструки узастопни рукометни шампиони Србије, играчи Војводине сјајне резултате протекле полусезоне. У ову нову ушли су са два појачања у виду репрезентативаца Србије Петра Ђорђића и Стефана Додића и са високим амибицијама ишчекивали су наставак сезоне. Ипак у 15. колу суперлиге Србије у ком је Војводина савладала Партизан са 30: 25 повредили су се Вукашин Воркапић, Мохамед Азиз и капитен Миљан Вуковљак, док је Стефан Додић јутро пре меча имао проблем са мишићем који ће га на дужи период одвојити од терена. Од раније су на листи повређених играча Милан Милић и Симо Шијан.
СРЛ
Фото: СРЛ

Пред четом Бориса Ројевића сутра је важан меч у Топ 16 фази Лиге Европе против Кадетена који долази у веома лошем тренутку. Утакмица се игра од 18.45 сати у ББЦ Арени у Шафхаузену. Ипак, црвено-бели, који су јуче кренули пут Швајцварске, спремни су за борбу и желе да направе изненађење.

- Тешко ми је да причам о мечу који нам предстоји пошто смо се веома радовали овој утакмици и желели да направимо историјски искорак, али сада нам је због ситуације са повредама важно само да не изгубимо са великом разликом. Имали смо паклен темпо у домаћим такмичењима и за недељу дана смо одиграли три утакмице тешке утакмице. Нажалост то нас је пуно коштало, па тако десетковани идемо на мегдан Швајцарцима са подмлађеним тимом.  Ипак, нећемо изаћи на терен са белом заставом, покушаћемо да одиграмо најбоље што можемо у датом тренутку и покушаћемо да упишемо два бодад – поручио је тренер Новосађана Борис Ројевић.

Дуел Кадетена и Војводине судиће португалски пар Иван Какадор и Еурико Николау, док је делегат Хрват Јосип Посавец.

В. Гвозденовић

Лига Европе

Сутра

Група 1

Бургдорф – Нант (18.45)

Забрзје – Рајн Некар Левен (20.45)

Група 2

Скјерн – Горење (18.45)

Нексе – Савехоф (20.45)

Група 3

Кадетен – Војводина (18.45)

Фленсбург – Силкеборг (20.45)

Група 4

Констанца – Фуксе Берлин (18.45)

Спортинг – Динамо (20.45)

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести