РУКОМЕТАШИ ВОЈВОДИНЕ ЗАУСТАВЉЕНИ У ФРАНКФУРТУ Да ли ће ноћ провести У ХОТЕЛУ ИЛИ АЕРОДРОМУ још се не зна; Због невремена отказани готови сви летови

(Од нашег специјалног извештача)
a
Фото: Ј. Галић

ФРАНКФУРТ: Рукометаши Војводине данас су преко Франкфурта, полетели за Данску, где их у уторак од 18.45 часова чека последњи меч у Групи Ф Лиге Европе са Силкеборгом. 

Међутим, по слетању на аеродром у Франкфурту, поред снега, дочекала их је лоша вест да неће моћи даље да наставе лет ка данском аеродрому у Билунду, 60-ак километара удаљеном од Силкеборга, где је предвиђено да Новосађани стигну око 18.10 часова, а од 19.30 сати одраде и тренинг уочи изузетно важног сусрета, где би им победа или бар један бод донели велику предност у наредној фази Лиге Европе у којој ће да укрсте копља са немачким Фленсбургом и швајцарским Кадетен Шафхаузеном.

Готово сви летови отказани су са франкфуртског аеродрома на коме влада велика гужва. Рукометаши Војводине чекају ред за пријављивање на шалтеру авиопревозника Луфтханса, како би им обезбедио хотелски смештај.

Фото: Ј. Галић

Према првим информацијама, Луфтханса је заказала нови лет за уторак у 7.50 часова за Копенхаген, који је од Силкеборга удаљен око 300 километара.

То све прилично ремети план стручном штабу и рукометашима Војводине, који би требало само неколико сати, можда непосредно, да стигну пре утакмице.

Питање је да ли ће доћи до лета и у уторак ујутру од Франкфурта до Копенхагена с обзиром на то да снежно невреме долази од Минхена, у коме је у недељу сав саобраћај био у прекиду, ка Франкфурту.

Остало је неколико отворених питања - прво: да ли ће Вошина рукометна експедиција бити смештена у хотел или ће ноћити на аеродрому, друго: да ли ће у уторак бити отворен аеродром у Франкфурту за летове и селидбу у Данску и треће да ли ће да буде померена утакмица за среду или отказана за други термин.

Јово Галић

Фото: Ј. Галић
Фото: Ј. Галић

EUR/RSD 117.0706
Најновије вести