РУКОМЕТАШИЦЕ ВОЈВОДИНЕ ДОЧЕКУЈУ ЈАГОДИНУ У СУПЕРЛИГИ: За бодове који се не пишу

Рукометашице Војводине имали су веома тешку полусезону и нису имале ниједну победу. У наставку су успеле да поправе бодовни салдо и, иако су и даље последње на табели Суперлиге, имају реалне шансе да остану у елитном друштву.
1
Фото: Лана Мијаиловић верује у опстанак у лиги, фото: СРЛ

Данас од 18,30 часова их очекује утакмица без резуклтатског значаја, пошто ће у СЦ Слана бара да дочекају шампиона и лидера на табели Јагодину, учесника плеј–офа.

До краја првог дела сезоне Војводина ће се састати са Младошћу у Новој Пазови, а након тога следе доигравања. Место међу четири најбоља тима озбедили су Јагодина, Црвена звезда и Железничар, док ће последње место у плеј–офу заузети Медицинар, Наиса или Бекамент.  У плеј–ауту Воши следи пет утакмица и велика борба како би се и наредне године надметала са најбољим екипама.

Бек Војводине Лана Мијаиловић је истакла да очекује квалитетан меч, и да екипа мора да покаже зубе фавориту.

– Утакмица са Јагодином нема резултатски значај пошто нећемо да будемо у истом делу такмичења у доигравању. Оне желе титулу, ми опстанак. Наравно, то не значи да ћемо се опуштати нити играти без жеље за бодовима. Мотивисане смо пред дуел са шампионкама и надамо се изненађењу – јасна је Мијаиловић.

В. Гвозденовић                                                                     

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести