СЕХА лига: Војводина дочекују Металург (17)

Тражиће рукометаши Војводине шансу за бодове против Металурга с којим данас, од 17 часова на Сланој бари, играју меч деветог кола СЕХА регионалне лиге.
rukomet/SEHA liga
Фото: SEHA

Новосађани још увек кубуре с многобројним повредама и то је и даље оно што одређује с каквим расположивим снагама тренер Борис Ројевић може да изађе на мегдан противнику.

– Ми смо таква екипа да колико год да нас има здравих, на терену дајемо задњи атом снаге. Тако ће бити и у овој утакмици. Респектујемо свакога, али на терену је све могуће и тражићемо прилику против било кога, па и против Металурга – поручио је леви бек Душко Челица. 

Ројевић неће моћи да рачуна на најмање петорицу играча, док ће неки истрчати ровити, што није разлог због ког ће опасти мотивација. 

– У госте нам долази учесник Лиге шампиона, који се пре две седмице појачао са три бека. Оно чиме ми не можемо да се похвалимо јесте здравствени билтен. Најмање пет играча неће бити на располагању, двојица, тројица ће играти под бандажама, а чак двојица не тренирају, само играју утакмице – објаснио је тренутно стање у екипи Ројевић.

Стратег Војводине додао је да узимајући у обзир кадровске проблеме, његов тим не може никоме да прети.

– Оно што можемо јесте да обећамо да ће се, као и сваки пут до сада, момци дати преко максимума и сигурно да и против Металурга неће изостати борбеност и жеља за победом – најавио је Ројевић.       

К. Б.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести