СЕХА ЛИГА Воша се нада првој победи у Нашицама

У досадашњих пет кола у регионалној Сеха лиги рукометаши Војводине имају солидан учинак – три победе и реми, а данас им следи тешко гостовање у Нашицама, хрватском вицешампиону Нексеу ( 15 часова).
Detalj s utakmice Vojvodine/ RK Vojvodina
Фото: РК Војводина/Детаљ с једне од утакмица Војводине

Ова два ривала већ су одмерили снаге на премијери Сеха лиге, када је Војводина на Сланој бари славила са шест голова разлике (29:23).

– У другом кругу А групе очекује нас стари познаник, с којим већ неколико година бијемо битке. Колико ме памћење служи, до сада никада нисмо славили у Нашицама и то је први разлог због кога немамо право да претимо. Нексе је фаворит, а ми ћемо дати све од себе да приредимо изненађење – каже  шеф стручног штаба Војводине Борис Ројевић.

Он сматра да је Нексе озбиљан ривал, без обзира на то што је у Новом Саду изгубио.

– Публика на Сланој бари је имала прилику да се увери да је хрватски вицепрвак јачи него прошле сезоне када је играо на фајнл–фору Сеха лиге. Најозбиљнији су конкурент Загребу у првенству Хрватске, а у регионалној лиги желе на завршни турнир. Ми се не предајемо унапред иако смо у претходном периоду имали много кадровских проблема због повреда, тако да очекујем велику борбу.

Још увек нисам сигуран с којим саставом ћемо се супротставити Нексеу. Мирко Милашевић нам је важан играч, посебно у одбрани, а још увек је под знаком питања. Изостанак било ког играча ставља нас у потпуно другу ситуацију, а то су околности које на нас са скромнијим буyетом много утичу. Имајући у виду да смо једно време играли и без пет играча, донекле смо се и навикли на то  и знамо да се носимо са таквим проблемима – рекао је Борис Ројевић.

        Ј. Галић

 

 

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести