Тони Ђерона скратио списак играча за светско првенство

Селектор рукометне репрезентација Србије Тони Ђерона скратио је списак играча који ће започети припреме за Светско првенство које је на програму од 11. до 29. јануара у Пољској и Шведској.
toni_djerona_
Фото: Рукометни савез Србије

“Орлови” ће се окупити наредне недеље, а до 5. јануара тренирати у Спортском центру ФШ, а затим ће отпутовати у Шведску где их очекују две контролне утакмице са домаћином. Након Скандинавије, изабраници Тонија Ђероне ће кренути пут Пољске и такмичење ће започети у Катовицама 13. јануара против Алжира. Поред. Репрезентација Србије се налази у групи Е са Алжиром, Немачком и Катаром.

На списку селектора Антонија Ђероне нашла су се 23 играча -  Голмани: Владимир Цупара, Тодор Јандрић, Дејан Милосављев и Милан Бомаштар.

Крила: Вања Илић, Немања Илић, Богдан Радивојевић и Вукашин Воркапић.

Бекови: Илија Абутовић, Петар Ђорђић, Урош Борзаш, Марко Милосављевић, Лазар Кукић, Алекса Колаковић, Стефан Додић, Милош Орбовић, Предраг Вејин, Милан Милић и Јовица Николић.

Пивоти: Лука Роган, Драган Пешмалбек, Иван Поповић и Мијајло Марсенић. Тони Ђерона ће до  25. децембра имати  на располагању 19 играча, док ће се од 1. јануара прикључити Дејан Милосављев, Милан Бомаштар, Јовица Николић и капитен Мијајло Марсенић.

В. Г.

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести