У Кикинди одлучни на путу повратка у Суперлигу

Ако је судити по ономе шта су изјавили играчи, тренер али и градоначелник Кикинде Никола Лукач, рукометаши Кикинда Гриндекса у сутрашње првенсто у Супер Б лиги спремно улазе али и одлучни да се експресно врате у домаћу елиту из које су испали због слабије гол разлике.
rukomet pixabay
Фото: pixabay.com

- Максимално ћемо финансијски помоћи и бити у правом смислу речи уз овај спортски колектив који то заслужује. Добили су новог провереног тренера, а и организација је таква па сви верујемо да ће наши рукометаши поново бити чланови најјаче рукометне лиге у Србији - подвлачи градоначелник Кикинде Никола Лукач.

Кад је реч о играчком кадру Кикинђани су много добили повратком левог бека Марка Трнинића (Југовић, Каћ), затим доласком искусног голмана Марка Гаћиновића (Пролетер, Зрењанин), десног бека Огњена Јовановића (Пролетер, Банатски Карловац), левог крила Давида Вајера (Потисје, Ада) и Душана Илијина пивота (Југовић, Каћ).

Искусно десно крило и један од најбољих стрелаца Никола Врговић, такође оптимиста:

- Можда би требало да смо јачи у бековској конкуренцији, због веће ротације, али са окосницом екипе која је играла у Суперлиги и за длаку испала са новим тренером Славишом Лаковићем после серије јаких провера одговорно тврдим спремни смо и знамо шта нам ваља чинимо да се вратимо у друштво најбољих...

Кикинђани оцењују да ће уз Смедерево који је њихов први ривал у суботу у Кикинди, кандидати за највиши ранг бити још Врбас и Колубара (Лазаревац).

П. Трнић

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести