Војвођанска банка наставља сарадњу с Рукометним савезом Србије

Колико је спонзорство и донаторство неизоставни и можда најважнији део спорта свима је јасно.
vojvodjanska banka
Фото: Vojvođanska banka

Рукометни спорт има срећу да је на челу спонзорског пула гигант у свери банкарштва - Војвођанска банка. Управо овој банци подршка спорту је стратешко поље у области корпоративних давања и приоритет у сегменту друштвено-одговорног пословања. 

Војвођанска банка наставља успешну сарадњу са Рукометним савезом Србије (РСС) као највећи спонзор и тако негује традицију улагања и подршке националном спорту. Спонзорство подразумева подршку рада Савеза и припреме мушких и женских тимова. Спонзорство РШ представља наставак подршке националном спорту, која се између осталог огледа и у плодоносној и 20 година дугој сарадњи Војвођанске банке и Олимпијског комитета Србије.

- Препознали смо рукомет као спорт коме је потребна подршка и у који желимо дугорочно да улажемо заједно са нашим партнерима. Наша матична ОТП Група подржава рукометни спорт у Мађарској и ми настављамо са том традицијом и у Србији. Изузетно нам је драго што имамо прилику да подржимо тимски спорт у коме су мушке и женске репрезентације пођеднако трофејне. Свим срцем навијамо да се женска репрезентација квалификује за предстојеће Олимпијске игре у Токију. Уверени смо да ће ово партнерство значајно унапредити услове рада, припрему и могућност одласка наших рукометаша на међународна такмичења - изјавио је Предраг Васић, председник Извршног одбора Војвођанске банке, ОТП Група.

Председник РСС Божидар Ђурковић изразио је задовољство због чињенице да је Савез добио поузданог партнера.

- Изузетна нам је част што ћемо у наредном периоду имати велику подршку Војвођанске банке, која деценијама улаже у праве вредности и пружа озбиљну подршку домаћем спорту. Ово партнерство нам је додатан мотив да све наше селекције постижу што боље резултате, а наш спонзор ће бити део свих наших будућих успеха - казао је Ђурковић.          

Ј. Г.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести