Војводина у Добоју против Хапоела

Јубиларни, 50. Међународни ТВ турнир шампиона у Добоју, почео је јуче, а актуелни првак Србије Војводина данас ће од 21 час одиграти први меч и то против израелског Хапоела.
Sasa Marjanac/Dnevnik
Фото: Саша Марјанац, повратник у редове Воше

Новосађани су јуче после јутарњег тренинга на Сланој бари отпутовали у Добој и ово признато такмичење искористиће да се подмлађени и знатно измењени састав што боље уштима и повеже конце пред почетак СЕХА лиге.

Душко Челица, једно је од четири појачања чете тренера Бориса Ројевића, током прошле сезоне носио је управо дрес данашњег ривала Војводине.

– Знам доста екипа које су на турниру, али свака се мења у новој сезони. Такав је случај и са Хапоелом, довели су новог играча, трећег странца. Ми идемо од утакмице до утакмице и видећемо како шта функционише. Немамо пуно времена, морамо да будемо максимално концентрисани, пошто нам СЕХА лига почиње 28. августа када се састајемо са Железничаром – рекао је леви бек Челица.

Појачала се Војводина и на позицији средњег бека, јер се у њене редове вратио Саша Марјанац, који је освојио прве две титуле од шест у низу и зна рецепт којим се долази до пехара.

– Најбитније је да ове мечеве искористимо на прави начин да се уиграмо, како бисмо били спремни за прву утакмицу у Нишу – поручио је Марјанац.

Пивотмен Горан Тркуља, такође ће поново заиграти у дресу новосадског клуба, пошто је последње две сезоне био у иностранству.

– У Добоју играју јаке екипе и искористићемо турнир да видимо на ком смо нивоу, мада смо још увек на почетку рада. Играмо четири утакмице и гледаћемо да увежбамо неке ствари за које до сада нисмо имали времена – истакао је Тркуља.

К. Бугарски

Ален Овчина не игра

Стигао је у Нови Сад и Ален Овчина, лево крило, који неће бити на располагању тренеру Борису Ројевићу за турнир у Добоју.

– Имам мали проблем с раменом, требало би брзо да се опоравим, али ипак нећу играти – рекао је Овчина.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести