Вучевић примио рукометаше Војводине

НОВИ САД: Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић и члан Градског већа за спорт и омладину Огњен Цвјетићанин примили су руководство и играче Рукометног клуба ''Војводина'' поводом оствареног успеха тог клуба, односно освајања пете узастопне титуле првака Супер лиге Србије.
rkvojvodina kod vucevica, grad novi sad
Фото: Град Нови Сад

"Много је теже бранити титулу него освојити, јер сви покушавају да победе првог и управо то сведочи о континуитету доброг рада, показује да клуб има добру управу и квалитетан стручни штаб", рекао је том приликом Вучевић.

Он је играчима и руководству честитао на успеху и рекао да га радује што већ традиционално у јуну рукометаши долазе у Градску кућу са шампионским пехаром, те да верује да ће бити још конкурентнији на међународним такмичењима.

"Град значајно помаже, не само финансијски, већ и у обезбеђивању инфраструктуре, РК практично има свој дом, своју дворану и то је веома важно, јер могу самостално на најбољи начин да организују свој рад", казао је Вучевић и додао да очекује у наредној сезони више навијача у дворани на "Сланој бари".

Председник РК "Војводина" Милан Ђукић рекао је да клуб на чијем је челу бележи највеће успехе од када је у хали на Сланој бари, јер им то, како је нагласио, омогућава најквалитетнији рад.

"Ми смо организационо на нивоу било ког клуба СЕХА лиге, али су буџети код њих много већи. Предстоје нам озбиљни разговори о евентуалном учешћу у Лиги шампиона, јер је реч о великим средствима које сам клуб не може да обезбеди", рекао је Ђукић.

На пријему у Градској кући, Вучевићу је уручена захвалница, за подршку коју година уназад пружа РК Војводина.

На пријему у Градској кући градоначелнику је уручена захвалница за велику подршку коју пружа том спортском клубу.

EUR/RSD 117.1420
Најновије вести