Сениорски куп Војводине: У недељу прво коло елиминација

Предстојећег викенда почиње Сениорски куп Војводине, а могу да учествовују само екипе регистрованих клубова који се пријаве за учешће.
sah, pixabay
Фото: Pixabay

Као и прошле године, Сениорски куп Војводине и ове године одвија се по новом систему у два дела. Најпре се игра елиминацијски део у два кола, где учествују сви пријављени клубови, осим прволигашких екипа које имају директно право учешћа у Финалу Купа Србије, а то су: Словен (Рума), Југовић (Каћ), Светозар Глигорић (Панчево), НШК (Нови Сад), Омладинац (Нови Бановци) и Спартак (Суботица).

Након тога, игра се Финале купа ШС Војводине са 30 екипа по Швајцарском систему у пет кола (27 - 30. април). Четири најуспешније екипе са овог турнира ће се пласирати у Финале Купа Србије “Куп Светозара Глигорића”, које се игра од 24. до 27. маја. Финале купа ШС Војводине биће рејтинговано код ФИДЕ.

Сви клубови који желе да учествују у Купу ШС Војводине (и они који имају директно право учешћа у финалу Купа ШСВ) своје учешће треба што пре да пријаве преко канцеларије ШСВ на бројеве телефона: 021/572-238 или 062/804-7001 (Петар Миличевић), као и да на жиро рачун ШС Војводине број: 340-1945-12 уплате котизацију у износу од 1.000 динара. Клуб може да пријави и више екипа (тада мора да се пријави и састав екипе, са 4+2 играча) и за сваку се плаћа котизација.

Прво коло елиминација се игра 15, а друго коло 22. априла.

И. У.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести