Скупштина ШК Буковац: Успешна година обавезује

Шаховски клуб Буковац, који се такмичи у Новосадској лиги, одржао је годишњу скупштину.
MIsa
Фото: Скупштина ШК Буковац, фото: ШК Буковац

Иза овог колектива је успешан период, а у њему желе да још више напредују. Управо би то био закључак са седнице.

Председник клуба Драган Тешановић – Ћете истакао је да је одржано чак 19 седница Управног одбора на којима се расправљало шта је урађено, али и шта би требало да се унапреди. Овим састанцима су присуствовали и сви који су желели да буду обавештени о свему што се догађа и све је било транспарентно.

„Веома је битно што смо план и програм рада у 2017. години испунили“, рекао је Тешановић.

„Успешно смо организовали традиционалне манифестације Меморијал „Јово Мијић“ и Новогодишњи турнир, којима су присуствовали играчи с рејтингом. Такође, остварили смо изузетну сарадњу са ШК Тител и верујем да ћемо имти добре одноде д још неким клубовима. Пласирали смо се у завршницу Купа Војводине и заузели треће место у Новосадској лиги.“

Најуспешнији чланови клуба су Предраг Вујиновић, Александар Опачић и Радивој Павловић.

„Предраг Вујиновић је изразио жељу да пређе у клуб у вишем рангу такмичења. Услишили смо му жељу, али тражимо и замену за њега, јер не желимо да будемо слабији него у протеклој сезони. Захваљујејемо се Граду Новом Саду, који нам помаже, али желимо да нађемо још добротвора, јер код нас се зна где сваки динар буде утрошен. Добро нам дође и клупска чланарина и тако ћемо наставити“, нагласио је Тешановић.

Тренер клуба Рајко Тешановић рекао је да је лепа сезона иза овог колектива, али да жели да буде још боља у сваком погледу.

Такође, нови члан Скупштине клуба је Стојан Јанковић, а директор Илија Маричић је поднео оставку и ускоро ће се изабрати нови.     

М. П.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести