Акапулко оставио "вајлд карту" за Ђоковића

АКАПУЛКО: Организатори турнира у мексичком Акапулку сачуваће специјалну позивницу за српског тенисера Новака Ђоковића, изјавио је директор Раул Зурутуза.
Djokovic u Dohi/Fonet
Фото: FoNet

До 15. јануара следеће године биће саопштена комплетна листа учесника и да ли ће Ђоковић други пут наступити у Акапулку, који се одржава од 26. фебруара до 4. марта.
"За сада не знамо да ли ће Новак играти, оставићемо му отворену специјалну позивницу. Још није објавио распоред у периоду када се одржава наш турнир, тако да ћемо сачекати. Ове године је Мексико напустио срећан, а ми бисмо били презадовољни да се опет појави. Увек је важно довести тако атрактивне играче", рекао је Зурутуза за локални лист "Ел Сол Тихуана".
Ðоковић је први пут играо у Акапулку ове године и то баш после добијене "вајлд карте", а елиминисан је већ у другом колу поразом од Аргентинца Хуана Мартина Дел Потра 6:4, 4:6, 6:4.
После опоравка од повреде најбољи српски тенисер на терен се враћа на егзибиционом турниру у Абу Дабију, пре него што званично крене сезону из Дохе, што ће му бити једина провера пред Аустралијан опен.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести