БИЛИ ЏИН КИНГ КУП Миа и Елена отварају меч Србије и Румуније

КРАЉЕВО: Српска тенисерка Миа Ристић и Румунка Елена Габријеле Русе отвориће меч плеј-офа за пласман у квалификације Светске групе Били Џин Кинг купа, одлучено је данас жребом у Краљеву.
tenis
Фото: pixabay.com

Миа Ристић и Елена Габријеле Русе играће сутра од 14 часова у дворани Спортског центра Ибар у Краљеву, а после њих на терен ће изаћи Српкиња Александра Крунић и Румунка Жаклин Кристијан.

У суботу ће прво играти Ристићева и Кристијан, а потом следи дуел Крунићеве и Русо.

Програм у суботу почиње дуелом Ристић и Кристијан, а после њих играће Крунић и Русо. По завршетку сингл мечева на програму је дубл. За Србију ће играти Катарина Козаров и Наталија Стевановић, а Румунију ће представљати Анка Тодони и Моника Никулеску.

"Знали смо добро да код Румуна неће да буде неизвесности за прву и другу таблу. Било нам је све познато и зато смо се одлучили за мало изненађење - пошто две прворангиране сингл играчице нису нашле место у жребу. Надамо се да ћемо да се прикажемо нашој публици у најбољем светлу", изјавио је данас селектор женске репрезентације Србије Душан Вемић, пренео је Тениски савез Србије.

Победници мечева у плеј-офу пласираће се у квалификације Светске групе Били Џин Кинг купа 2024. године, а поражени ће играти у својој регионалној Групи један.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести