Ђоковић: Играо сам повређен, надам се да ћу бити у Торину

ЛОНДОН: Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић признао је да већ неколико дана има проблема с повредом десног ручног зглоба, преносе британски медији.
djokovic
Фото: Tanjug/D.Goll, arhiva

Он је играо за "Тим Европе" на Лејвер купу у Лондону. Он је у суботу одиграо два меча, по један у синглу и дублу, а раније данас је поражен од Феликса Оже-Алијасима 6:3, 7:6.

Мучим се са десним зглобом последњих четири, пет дана, али сам то држао под контролом. Данас није било лако, пошто нисам могао да сервирам брзо и прецизно колико сам желео. Три месеца нисам играо, нисам много користио зглоб. Можда ме је и зато мало болело, али је делом и због два меча која сам одиграо јуче. Надам се да ће се средити до мог првог меча у Израелу. Није исти зглоб са којим сам имао проблем пре неколико година, током Олимпијских игара у Рио де Жанеиру, рекао је Ђоковић.

Он ће из Лондона отпутовати у Израел где ће наредне недеље играти на АТП турниру у Тел Авиву.

Циљ ми је да се пласирам на Завршни турнир у Торино. Сада сам 15-16. на листи за ову годину, а морам да будем у 20 како бих се као гренд слем шампион пласирао на Завршни турнир. После Тел Авива играћу у Астани, а затим на Мастерсу у Паризу и надам се у Торину, рекао је Ђоковић.

EUR/RSD 117.2038
Најновије вести