Ђоковић: Осећам се срећно; Зверев: Лепа добродошлица

БЕОГРАД: Најбољи тенисер света Новак Ђоковић рекао је да срећан што има прилику да угости Григора Домитрова Александра Зверева и Доминика Тима у Београду на хуманитарном турниру Адриа Тоур.
djokovic
Фото: Srđan Stevanović

"Хвала што сте дошли у великом броју, знам да влада велико интересовање за ове момке што су дошли први пут у Србију. Као играц и као домацин се осецам срецно и задовољно што имам прилику да их доцекам у Београду и да сви уцинимо да се они осецају добродошли", рекао је Ђоковић на конеференцији за медије.

Бугарски тенисер Григор Димитров поздравио је Ђоковицу иницијативу да организује Адриа Тоур.

"Последњи пут сам овде био пре10 година на јунироском турниру. Иницијатива је добра, ово је први турнир ове врсте. Сви волимо да се такмицимо једни против других. Једва чекамо да се вратимо на терен. Све је узбудљивије, наравно прицам из свог угла", рекао је Димитров.

Александар Зверев истакао је да их је Србија лепо доцекала.

"Србија нам је пожелела лепу добродошлицу. Новак је дошао по мене и Доминика са аеродрома. Једва чекам да се опет такмицим, да опет видим све јер нисам видео све од Индијан Велса. Недостајали су ми и мислим да це тенис бити на високом нивоу", рекао је Зверев.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести