Ђоковић на егзибицијама и после доноси одлуку за АО

МЕЛБУРН: Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић учествоваће на два егзибициона турнира у Мелбурну пре одлуке око наступа на Аустралијан опену, у Кујонгу и на "Тај Брек Тенс"-у.
Novak Djokovic
Фото: Youtube Printscreen

Ђоковић се због болова у лакту, повреде због које је одсуствовао шест месеци, повукао са егзибиције у Абу Дабију и турнира у Дохи и тако одложио за Мелбурн повратак на терен.

"Новак ће отпутовати у Аустралију где ће учествовати на два турнира егзибиционог карактера. Након тога ће бити донета и дефинитивна одлука о наступу на првом грен слему сезоне, Аустралијен опену, где је Новак шест пута био шампион", наводи се на званичном сајту Новака Ђоковића.

Поред Ђоковића на овогодишњем "Кујонг Класику" од 10. до 12. јануара играће Давид Гофан, Доминик Тим, Марин Чилић, Пабло Карењо-Буста и други.

Истог дана, 10. јануара, у вечерњим сатима наступиће и на "Тај Брејк Тенс"-у који се игра на терену "Маргарет Корт" у оквиру тениског комплекса Аустралијен опена, заједно са Рафаелом Надалом, Станом Вавринком, Ником Кирјосем и Лејтоном Хјуитом.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести