Ђоковић: Надам се да ћу играти у Аустралији

БЕОГРАД: Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић изјавио је данас да се нада да ће играти догодине на Аустралијан опену и потврдио да ће до краја сезоне наступити на мастерсу у Паризу и на завршном мастерсу у Торину.
е
Фото: TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC/ bg

"Тренутно то није мојим рукама, али надам се да ћу добити позитивне вести јер желим да идем у Аустралију да играм. Идем на задња два турнира за мене у овој сезони - Париз, који је следеће недеље, и Торино, завршни мастерс. И онда пауза, па креће нова сезона, надам се у јануару", рекао је Ђоковић данас на Сајму образовања у оквиру 65. Међународног сајма књига у Београду, на ком се појавио испред своје фондације "Новак Ђоковић".

Ђоковић је медијима открио шта воли да чита док је на путовањима.

"Ја доста волим литературу руских писаца која се односи на здравље углавном, пошто ме та област јако привлачи. Здравље, медицина, алтернативни природни начини лечења, тако да то је нешто што тренутно читам. Волим да читам и Јована Деретића, који пише о нашој старој историји, то је нешто што је стално у мојим коферима", поручио је тренутно седми тенисер планете и освајач 21 гренд слем титуле.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести