Ђоковић: Спремам се као да ћу играти у Америци

ХЕРЦЕГ НОВИ: Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић изјавио је данас да се спрема и тренира као да ће играти на предстојећем Ју-Ес опену, који ће бити одржан од 29. августа до 11. септембра.
Đoković,ATP kup Foto:  AP Photo/Steve Christo
Фото: Ђоковић,АТП куп Фото: AP Photo/Steve Christo

Због актуелних закона у Америци, Ђоковићу као невакцинисаном странцу није дозвољено да уђе на територију САД, а бројни политичари и јавне личности у Америци апеловали су на председника САД Џоа Бајдена да српском тенисеру дозволи наступ на тамошњим турнирима.

"Велика ми је част што толико људи подржава моју каријеру и жели да ме види поново на теренима широм света. Ја настављам да се припремам и тренирам као да ћу се такмичити док ишчекујем одговор да ли постоји било каква могућност да путујем у Америку. Хвала вам и држите ми палчеве", написао је Ђоковић на Инстаграму.

Српски тенисер захвалио се свим навијачима и људима добре воље који му пружају подршку.

"Желим само да искористим прилику да поделим са вама колико ми значи ваша подршка и љубав коју ми шаљете ових дана. Нисам је очекивао у толиком броју и зато је моја захвалност и већа! Стварно од срца велико хвала", поручио је најбољи српски тенисер и освајач овогодишњег Вимблдона.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести