Ђорђе Ђоковић: Новак доставио документацију и поднео молбу за улазак у САД

БЕОГРАД: Најбољи тенисер света Новак Ђоковић доставио је документацију и поднео молбу за добијање посебне дозволе за улазак у САД, како би заиграо на Мастерсима у Индијан Велсу и Мајамију, изјавио је Танјуг његов брат Ђорђе.
s
Фото: Youtube Printscreen

"То је нешто што нажалост није у нашим рукама, Новак мора да добије посебну дозволу, с обзиром на то да САД и даље не дозвољавају улазак невакцинисанима, што је просто невероватно јер је цео свет отворен и спортски догађаји широм света одржавају се са вакцинисаним и невакцинисаним спортистима", рекао је Ђоковић.

Новак је доставио сву потребну документацију, молбу, а директори турнира у Индијан Велсу и Мајамију су јавно изнели став да је потребан тим турнирима и да желе да дође, додао је он.

"Остало је свега још пар дана до одуке и остаје нам да се надамо позитивном исходу", поручио је Ђорђе Ђоковић.

Брат најбољег тенисера света истакао је да су сви у породици поносни на начин на који је Новак освојио 10. титулу у Мелбурну, упркос свим проблемима у последњих годину и по дана. Такође, додао је да је он већ полако почео са тренинзима и да се нада да ће освојити што више титула ове године, без обзира на то да ли ће играти у САД. Када је у питању организација "Serbia opena ", који ће се ове године одржати у Бањалуци, Ђорђе Ђоковић рекао је да су припреме у пуном јеку, да је изграђен нови стадион и нови Булевар у оквиру комплекса. "Очекујемо велики број тенисера из Топ 10 и Топ 20. Ускоро ћемо објавити и њихова имена", поручио је Ђорђе Ђоковић.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести