Ђорђе Ђоковић: Србија и Београд незаобилазни на тениској мапи

БЕОГРАД: Имамо још седам дана до почетка Сербиа Опена, највећег тениског турнира у региону, који ће и ове године угостити неке од најзначајнијих имена белог спорта, рекао је директор турнира Ђорђе Ђоковић.
1
Фото: Танјуг/Тара Радовановић

Он је током обиласка тениских терена у СЦ "Новак" рекао новинарима да је Миомир Кецмановић већ стигао, да Доминик Тим стиже у среду, као и да су сви који су потврдили долазак на списку учесника.

"И ове године смо показали велике амбиције и високе критеријуме када је организациони део у питању и драго ми је да се све одвија у најбољем реду. Трудићемо се да и ове године будемо максимално посвећени играчима, да њихов угођај буде на првом месту, али и навијачима, за које смо припремили разна изненађења. Посебно ми је драго што смо ове године могли да уведемо значајне новине и да подигнемо организацију турнира на још виши ниво. Желимо да наставимо добру традицију и да још једном потврдимо да су наша земља и Београд незаобилазна тачка на тениској мапи света", рекао је Ђорђе Ђоковић.

За разлику од претјодних година капацитет трибина на централном терену је проширен на 8.500, публика ће моћи да ужива у навијачком селу са различитим активацијама, а од сваке продате улазнице посадиће се више од 35.000 садница на 80 хектара широм Србије.

Турнир се одржава од 17. до 24. априла.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести