ИВ:Крајиновић избацио Кукушкина; Ђоковић и Фоњини сигурни у дублу

ИНДИЈАН ВЕЛС: Српски тенисер Филип Крајиновић пласирао се у друго коло Мастерса у Индијан Велсу победом над Казахстанцем Михаилом Кукушкином од 6:3, 6:4.
Filip Kajinović Foto: AP Photo/Leo Correa
Фото: AP Photo/Leo Correa

Крајиновић је елиминисао знатно боље пласираног тенисера, за чак 70 места, и заказао дуел с Белгијанцем Давидом Гофаном. Занимљиво је да је тренер Гофана Швеђанин Томас Јохансон, који је баш недавно из табора Крајиновића дошао код њега.

Србија ће на тај начин имати четворицу представника у другој рунди турнира, после Новака Ђоковића, Ласла Ђереа и Душана Лајовића.Турнир у Индијан Велсу игра се за наградни фонд од 9.035.428 долара.

Ђоковић и Фоњини сигурни на старту

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић и Италијан Фабио Фоњини успешно су стартовали у дублу на Мастерсу у Индијан Велсу, након што су савладали Француза Жеремија Шардија и Милоша Раонића из Канаде са 7:6 (7:5), 6:1.

Ђоковић и Фоњини су у тај-брејку првог сета успели да преокрену 4:5 и у другом златно лакше заиграју за убедљив пролаз даље.

Противници у другом колу биће им бољи из дуела Рохан Бопана (Индија)/Денис Шаповалов (Канада) - Џејми Мари (Велика Британија)/Бруно Соарес (Бразил).
 

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести