ИЗНЕНАЂЕЊЕ? Надал после пораза: Мислим да је ово био МОЈ ПОСЛЕДЊИ МЕЧ У БАРСЕЛОНИ

БАРСЕЛОНА: Шпански тенисер Рафаел Надал рекао је после пораза од Аустралијанца Алекса де Минора у другом колу турнира у Барселони да му је данашњи меч вероватно био последњи на том турниру где је подизао пехар 12 пута.
n
Фото: Tanjug (AP Photo/Dita Alangkara, File)

Не говорим дефинитивно о коначном опроштају, увек наводим 'скоро сигурно' или 'мислим'. Живот ми јасно показује пут. Мислим да је то био мој последњи меч у Барселони. Победити 12 пута било је незамисливо. Могу само да вам кажем хвала. Направио сам причу која до сада није била направљена, одлазим миран, рекао је Надал на конференцији за медије после пораза од Де Минора, а преноси шпанска "Марка".

Надал (37) је јуче победио Италијана Флавија Коболија резултатом 2:0 (6:2, 6:3), а данас га је Аустралијанац савладао резултатом 2:0 (7:5, 6:1).

Одлазим из Барселоне уверен да сам направио корак напред, али данас није био дан кад сам морао да будем добро, није био дан да оставим све и умрем. Да видимо да ли ћу у Мадриду моћи мало више и још мало у Риму, затим у Паризу. Имам сад седам дана да тренирам за Мадрид, додао је Надал.

Изразио је задовољство што се вратио на терен први пут од јануара.

То што сам могао да играм овде је већ била одлична вест. Данас се није радило о победи, већ о томе да изађем здрав. И то се десило. Још није било време да се тражи херојство. Нисам могао себи да дозволим да играм више од два сата, закључио је Надал.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести