Кон одговорио Ђоковићу: Мајсторе, избегавај одговоре о вакцини

БЕОГРАД: Епидемиолог Предраг Кон, члан стручног тима Владе Србије у борби против корона вируса, реаговао је на став Новака Ђоковића, који је изјавио да је против ванкционисања.
kon
Фото: Tanjug (Zoran Žestić)

"Као један од највернијих Ђоковићевих навијача, волео бих да сам имао прилике да му приближим значај и огроман допринос имунизација за здравље становништва. Сада је касно, створио је погрешна уверења и ту више нема помоћи. Мајсторе, желим ти све најбоље. Покушај убудуће да избегаваш директне одговоре на питање у вези са вакцинацијом, јер имаш огроман утицај", објавио је Кон на свом Фејсбук профилу.

Анонимни
20.04.2020 • 17:56
Чудно, саветује људе да не одговарају на питања. Само оне изгледа, који се не слажу са њим.
Његов колега Несторовић нам је дао феноменалних савета...не, а да није често ни био питан!
Mik
20.04.2020 • 20:48
Ovde niko ne postavlja ključno pitanje. Vakcina NE POSTOJI i vakcina se razvija 5-10 godina. Đoković vrlo dobro zna zašto je protiv vakcina ije, jer je tak vakcina koju hoće da na uvale expertimentalna i aktivira organizam da razvija otpornost ali ta Vakcina je upravo razlog zašto su pustili ovaj virus da bi je svi primili a to je veoma opasno. Izaćiće objašnjenje u javnosti ako iko bude hteo da sluša. Naravno zahtevaće i digitalni sertifikat o primljeno vakcini a to je neka vrsta nevidljivog za oko pečata na čelo ili ruku.
Анонимни
20.04.2020 • 21:11
Pošto Đoković evidentno ima bolje rezultate od Kona , po svim osnovama, moraću ipak da se priklonim Đokoviću ! I nije lepo da takvu veličinu oslovljavate sa "majstore". Ali, razumemo, vi što nas svaki dan farbate jedino taj vokabular možete da koristite !
Шиме
20.04.2020 • 21:47
Капирам, ви сте као доктор а он је као мајстор. Нешто као Шешељ и Броз. Шармантно Кону али већ виђено.
EUR/RSD 117.4754
Најновије вести