ЛОЛА, МИА, НИНА... Душан Вемић објавио списак тенисерки за Били Џин Кинг куп

БЕОГРАД: Селектор женске тениске репрезентације Србије Душан Вемић објавио је списак од пет играчица за састав националног тима, који ће кроз Прву групу Евро-афричке зоне покушати да избори пласман у плеј-оф за попуну Светске групе Били Џин Кинг купа, саопштио је данас ТСС.
Youtube Printscreen/Dragan Rakonjac
Фото: Youtube Printscreen/Dragan Rakonjac

На списку се налазе Лола Радивојевић, Миа Ристић, Елена Миловановић, Александра Крунић и Нина Стојановић.

Поред Србије на турниру Прве групе Евро-афричке зоне Били Џин Кинг купа у португалском Оејресу од осмог до 13. априла играће Аустрија, Бугарска, Данска, Грчка, Мађарска, Летонија, Холандија, Норвешка, Шведска, Турска и домаћин Португалија.

На турниру у Португалији ће учествовати 12 репрезентација, које ће бити подељене у три групе са по четири селекције. Састав група биће познат седмог априла у Оејресу

"Играће се у три групе, по раунд-робин систему, а све првопласиране репрезентације директно ће се пласирати у плеј-оф за попуну Светске групе. Три другопласиране екипе играће по раунд-робин систему за преостало, четврто место у плеј-офу. Трећепласирани и четвртопласирани тимови разиграваће по истом систему за пласман. Две последњепласиране екипе испашће у Другу групу Евро-афричке зоне", саопштено је из ТСС.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести