Мастерс у Паризу: Ђоковић на Чекината игра и Надал

Српски тенисер Новак Ђоковић ће на почетку мастерса у Партизу играти против Италијана Марка Чекината или квалификанта, одлучено је жребом.
djokovic, tanjug ap
Фото: Tanjug (AP Photo/Andy Wong)

Ђоковић је слободан у првом колу, а после меча са Чекинатом или квалификантом потенцијални ривали би му могли бити Стефанос Циципас, Марин Чилић или Григор Димитров.Могући противник Ђоковића у полуфиналу, на путу ка његовој петој титулу у Паризу је Швајцарац Роџер Федерер.У његовом делу жреба су још и Кевин Андерсон и Кеи Нишикори.

Ово ће бити 13. учешће Ђоковића на мастерсу у Паризу на којем је до сада титуле освајао 2009, 2013, 2014. и 2015. године. Други српски тенисер Филип Крајиновић је на другој страни жреба и његов противник у првом колу биће Рус Каренм Хачанов. Ако прође прво коло, у наредном га очекује меч против Британца Кајла Едмунда.

Први тенисер света, Шпанац Рафаел Надал ће на старту турнира игати против победника меча Фернандо Вердаско - Жереми Шарди.

Последњи, девети по реду турнир у сезони из серије 1.000 на програму је од сутра до 4. новембра. Бранилац титуле из 2017. године је Американац Џек Сок који је у финалу био бољи од Филипа Крајиновића.

С. Р.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести