НОЛЕ НАПРАВИО ШОУ У ИНДИЈАН ВЕЛСУ Након што је одрадио ТРЕНИНГЕ с два велика ривала, НАЈБОЉИ ТЕНИСЕР СВЕТА одмерио снаге и са Сабаленком! Али, не у тенису, погледајте о ком спорту је реч (ФОТО, ВИДЕО)

Новак Ђоковић се припрема за Индијан Велс, по први пут после пет година, а најбољи тенисер света је изузетно добро расположен и на тренинзима, али и током активности ван терена.
n
Фото: Printscreen/X @RottenKnee23

Стигао је Новак и да буде на утакмицама НБА лиге, да се дружи са једном од најпопуларнијих америчких спортисткиња, али и са једном од најпопуларнијих холивудских глумица, али када је тренинг у питању ту је максимално озбиљан.

Занимљиво је да је Новак изабрао за спаринг партнере два озбиљна играча, ривале на терену, али и велике пријатеље ван њега.

Најпре је делио терен са Григором Димитровим, а потом и са Данилом Медведевим.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tennis TV (@tennistv)

Док је тренинг са Димитровим био на празном централном терену, на тренинг са Медведевим је публика могла да присуствује, а судећи по фотографијама и снимцима све је било крцато и сви су хтели да виде Новака на терену са великим ривалом, са којим је играо и неколико Гренд слем финала, од чега два управо на УС опену.

 

Новак се такође дружио и са Арином Сабаленком, са којом је се опробао у америчком фудбалу, а очигледно је да су се одлично забавили и пружили су шоу свима који су имали прилике да их гледају у оквиру комплекса на Индијан Велсу.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tennis TV (@tennistv)

Новак је у првом колу слободан, а у другом ће играти против бољег из дуела Вукић - Мочизуки, а тај меч на програму је 9. марта.

Дневник/Телеграф спорт

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести