Пилић: Премијер хтео да поправи рејтинг преко Новака

БЕОГРАД: Све ово што се десило Новаку Ђоковићу у Мелбурну је апсолутно политичка ствар, премијер Аустралије хтео је преко најбољег светског тенисера да поправи свој рејтинг уочи избора, сматра чувени тениски тренер Никола Пилић.
pilic
Фото: Youtube Printscreen

Ја сам 50-60 година путовао по свету, никад нисам видео ништа слично, поготово за најбољег на свету. Они су имали два аршина, покушали су од Новака да направе криминалца, а он је број 1. Срамота, премијер (Скот Морисон, прим. аут) је хтео преко Ђоковићевог имена да подигне рејтинг и то му није успело, захвалан сам Суду и Новаку, рекао је Пилић Танјугу.

Пилић, у чијој академији у Минхену је Новак као дечак тренирао, истиче да ће он из свега изаћи још јачи и да је сада само битно да тренира.

Новак има сјајан тим, зна шта му је чинити. Нема гаранције да ће освојити турнир, али сам сигуран да онај ко жели да га добије мора да одигара фантастично, пет сетова, на његовом терену, подлози која му одговара, где је освојио девет титула. Битно је да прође прва два кола, после иде пета, па у другој недељи шеста брзина. Новак је довољно паметан, интелигентан, није случајно 350 недеља први на свету, поручио је Пилић.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести