„САД МОГУ ДА ДАМ ОТКАЗ“ Разлаз Нолета и Горана након великог успеха српског тенисера на УС Опену, разлог је БАШ ОЗБИЉАН (ВИДЕО)

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић победом над Данилом Медведевим из Русије од 3:0, освојио је четврти УС опен у каријери, а рекордни 24. гренд слем у каријери, чиме се изједначио са легендарном Аустралијанком Маргарет Корт.
n
Фото: Printscreen/Instagram (djokernole)

Нолету је синоћ приређен дочек на платоу балкона испред Скупштине Београда, где се огроман број навијача окупио како би поздравио њега, сребрне кошаркаше и златне баскеташе Србије.

Занимљиво да је после тријумфа Ђоковића над Русом, његов тренер Горан Иванишевић у шали изјавио да "сада може да да отказ", међутим, извесно је да српски ас намерава и даље да сарађује са некадашњим освајачем Вимблдона.

Ипак, Ноле ће наредних месеци противести без Иванишевића, јер, осим што је завршена сезона на гренд слемовима, Иванишевић је одлучио да се по завршетку такмичења на Флешингу растане с Ђоковићем и оде на хируршки захват!

Хрват је, наиме, одлучан да оперише колено, које му је више пута у прошлости стварало проблеме, још из играчких дана.

Управо због тога, Новак и Горан ће на кратко време бити раздвојени, пошто и први рекет Србије путује за Валенсију, где ће помоћи "орловима" на Дејвис куп такмичењу.

Подсетимо, Ђоковић је ове сезоне освојио три од четири гренд слема, јер је подизао пехаре на Аустралијан Опену, Ролан Гаросу и УС Опену.

(Република)

 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести