Срђан: Био сам напољу са Новаковим навијачима, полуфинале ћу гледати од куће

МЕЛБУРН: Отац српског тенисера Новака Ђоковића Срђан Ђоковић саопштио је данас, поводом видео снимка на којем се види како позира са присталицама руског председника Владимира Путина у Мелбурн парку, да је био напољу са Ђоковићевим навијачима, као и после свих мечева како би прославио победу и сликао се са навијачима свог сина.
Srdjan i Dijana Djokovic/Fonet/AP
Фото: Фонет/АП/Срђан и Дијана Ђоковић

Срђан Ђоковић је у саопштењу, које је објавио ПР тим Новака Ђоковића, навео да је изабрао да полуфинални меч гледа од куће, како не би било никаквих сметњи на полуфиналу за његовог сина или било ког другог играча.

"Овде сам само како бих подржао свог сина. Нисам имао намеру да будем разлог за такве наслове или да изазовем било какво ометање. Био сам напољу са Новаковим навијачима, као и после свих мечева мог сина, да прославим његове победе и сликам се са њима. Нисам имао намеру да будем увучен у све ово", поручио је Срђан Ђоковић.

Како је нагласио, његова породица је проживела ужас рата, а ми желимо само мир.

"Да не би дошло до нарушавања полуфинала за мог сина или за другог играча, гледаћу меч од куће. Желим да одиграју сјајан меч и навијаћу за сина, као и увек", навео је Срђан Ђоковић. 

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести