Шварцман прејак за Кецмановића у првом колу Ролан Гароса

Српски тенисер Миомир Кецмановић завршио је учешће на Ролан Гаросу. Кецмановића је лако у три сета савладао финалиста Рима Дијего Шварцман – 6:0, 6:1, 6:3.
kecmanovic
Фото: FoNet

Омалени Аргентинац, који је у сјајној форми, деловао је незаустављиво, али је и Миомир одиграо веома лош меч. Први сет трајао је само 20 минута.

Као да се није појавио Миомир, а Шварцман је играо свој најбољи тенис. Направио је три брејка, искористио све три брејк лопте и са три добра сервис гема дошао до 6:0. У другом сету Шварцман такође прави рано брејк и долази до 3:1, а затим прави још један и са дуплим брејком повео је 5:1. Аргентинац прави нови брејк и са 6:1 решава други сет. На старту трећег сета, Шварцман прави нови брејк и рутински долази до 3:0. Иако је Миомир коначно направио брејк и вратио се на 2:3, Шварцман прави нови брејк, али није се предавао.

Још једном је у најдужем гему меча показао да је ово само лош дан и направио нови брејк за 3:4. Али, када не иде сервис, онда не иде и Аргентинац је по ко зна који пут то искористио. Рутински прави нови брејк и добрим сервисом у наредном гему решава меч.

Наредни противник Шварцмана је бољи из меча Корентан Муте – Лоренцо Ђустино.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести