Тенисери умеју и са фудбалском лоптом, победили уметнике (видео)

БЕОГРАД: Тенисери учесници "Адрија Тура", предвођени Новаком Ђоковићем, одиграли су данас на Дорћолу ревијалну фудбалску утакмицу са Уметничком репрезентацијом Србије и после 90 минута игре победу је остварио тим тенисера 3:2.
Танјуг/Никола Анђић/Тенисери играју фудбал
Фото: Танјуг/Никола Анђић/Тенисери играју фудбал

У Новаковом тиму играли су Ђорђе и Марко Ђоковић, Дамир Џумхур, Доминик Тим, Александар Зверев, Виктор Троицки, Филип Крајиновић, Душан Лајовић, Петар Ђукић, Андрија Кузмановић, Драган Јовановић Гаги, Карлос Гомез-Ерера и Саво Милошевић.

Публика на терену подно Калемегдана могла је да види мноштво лепих потеза и сваки такав био је награђен аплаузом, а сусрет са трибина пратили су и Горан Иванишевић и Богадан Обрадовић.

Тренер фудбалера Партизана Саво Милошевћ показао је да и даље уме да се сналази у шеснаестерцу, а завидно фудбалско умеће приказали су Димитров, Зверев, Крајиновцих, Џумхур и Троицки, као и најбољи тенисер света.
 

Уметницку репрезентацију чинили су Ведран Благојевић, Бојан Васковић, Александар Радојичић, Милош Петровић Тројпец, Игор Миљковић, Милан Митровић, Рајко Шарић, Виктор Савић, Миодраг Анђелковић, Лука Табашевић, Никола Глишић, Лазар Ђукић, Мј", Данијел Цехранов, Марко Ђуровски, Бранислав Лалић и Марко Гиздавић.

 

 

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести