У ПЕТАК И СУБОТУ СРПСКЕ ТЕНИСЕРКЕ ИГРАЈУ ПЛЕЈ–ОФ ДУЕЛ БИЛИ ЏИН КИНГ КУПА: Румунке на мегдану у Краљеву

Женска тенсика репрезентација Србије у петак и суботу у Краљеву игра плеј–оф дуел Били Џин Кинг купа против Румуније.
1
Фото: Лола Радивојевић, фото: ТСС

Сусрет је на програму у СЦ "Ибар" и почиње у петак у 14 часова са два сингла, а наставља се у суботу у 11 часова са друга два сингла и дублом. Александра Крунић, Наталија Стевановић, Катарина Козаров, Лола Радивојевић и Миа Ристић вредно тренирају под будним оком селектора Душана Вемића и тренера Вељка Радојичића. Олга Даниловић је због повреде одсутна. Жреб ће се одржати данас.

– Верујем у тим, играчице су спремне за искушење, вредно тренирају и надамо се успешним такмичарским данима. Наша предност је то што су наше репрезентативке, сада на крају сезоне, имале више тренинга на шљаци, а ово је први пут да овде даме играју на тој подлози и надамо се најбољем. Позив публику да дође и подржи наш тим, да нам буде играч више на терену, као што су то били мушкој репрезентацији често и да зједно славимо против Румуније – поручио је селектор Душан Вемић.

Наталија Стевановић је истакла да је најлепше и најслађе играти код куће.

– Радујемо се мечевима који предстоје. Енергија је увек феноменална у тиму. Трудимо се да се што боље припремимо за меч. Кажу да је Краљево спортски град, па верујемо да ће бити пуно публике што ће нама пуно значити – казала је Стевановићева.

Миа Ристић је додала да јој је велика част и задовољство да представља своју државу у овом такмичењу.

– Припреме теку одлично, дајемо све од себе на тренинзима. Требаће нам што већа подршка поблике у дуелу против Румуније да бисмо остварили наш циљ – рекла је Ристићева.

Лола Радивојевић је казала да су коначно све девојке на окупу.

– Дуго смо ишчекивале овај новембар, радујемо се тренинзима и предстојећим мечевима. Све смо у доброј форми и здраве смо и једва чекамо да почне меч – истакла је Радивојевићева.

Г. Маленовић

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести