Тителски рукометаши спремни за такмичење у Другој лиги север

Рукометаши Титела више од месец дана припремају се за такмичење у Другој лиги север, где су се након паузе поново вратили. Тренер Миодраг Лончар на располагању има двадесетак рукометаша који своје обавезе без поговара извршавају.
titel rukomet
Фото: Dnevnik.rs

Поред редовних тренинга Титељани играју припремне утакмице.До старта првенства, 16. септебра, договорени су сусрети са Униреом у Уздину и са прволигашем из Бачког Јарка, екипом Младости, с којом је раније већ одигран тренинг  меч (на слици рукометаши Титела и Младости).

“ С обзиром да ћемо већину утакмица као домаћини играти у хали у  Будисави сматрамо да нам амбиције не смеју бити највеће, јуриш на прво место, тим пре што је лига веома квалитетна и уједначена. Рачунамо да би са овим играчким потенцијалом могли да будемо међу првих пет – шест, а ако би се указала шанса за нешто више трудили бисмо се да је искористимо.У сваком случају, нама је веома важно да рукометаши редовно долазе на тренинге, сматрамо да смо се ваљано припремили и да ћемо играти запажену улогу у новом – старом рангу такмичења “, рекао је један од тренера Владимир Балог.   

Ж. Марковић

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести