ВЕЛИКИ ТУРНИР БРАЗИЛСКОГ ЏИУ ЏИТСУА У НОВОМ САДУ „No Gi Challenge” следеће недеље на Спенсу

Бразилски џиу џитсу клуб „Рио Граплинг” Нови Сад најављује један од највећих граплинг турнир у Војводини – „No Gi Challenge Novi Sad”. Турнир ће бити одржан у недељу, 24. септембра са почетком у 11 сати, у Стонотениској сали Спенса и окупиће велики број такмичара из Србије и региона.
1
Фото: ПРОМО/Рио граплинг клуб Нови Сад

Како наводе организатори, ово спортско такмичење представља револуцију у борилачким спортовима Србије, нудећи платформу за талентоване граплере да се такмиче и демонстрирају своје вештине пред широком публиком. Турнир ће укључити мушку и женску конкуренцију у свим тежинским категоријама, а прича о њему већ одзвања кроз борилачку заједницу.

У оквиру турнира биће организована и ексклузивна „Суперфајт” борба између великих мајстора бразилског џиу џитсу-а, Драгана Ђаконовића Ђакона из Рио Граплинг клуба Нови Сад и Гилауме Хунија - Гилета, из београдске „Кимуре”. Реч је о такозваној „сабмишн онли” борби, која ће представљати праву посластицу за све љубитеље борилачких спортова.

Намера је да се овај турнир организује традиционално у Спортско-пословном центру „Војводина”, под покровитељством Рвачког савеза Новог Сада.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести