Бољи изглед здравственог картона ватерполиста Војводине: Комплетни у Нишу

Нису на најбољи начин ватерполисти Војводине почели плеј–оф Триглав регионалне А2 лиге пошто су на два гостовања забележили поразе.
Marko Bolovic
Фото: Марко Боловић, фото: Дневник (Ф. Бакић)

Најпре је Приморје у Ријеци славило 12:5, а потом је ПОШК у Сплиту победио 15:11. Одлично су Новосађани одрадили припреме и то после двоипомесечне паузе на полусезони, али су их на почетку разигравања за пласман од првог до шестог места задесили пехови. Кадровски проблеми су шефу стручног штаба Дарку Билићу задавали главобољу већ на путовању у Ријеку где је отишао без четворице првотимаца. За други меч у саставу су били Алекса Тинтор и Душан Тртовић, али ровити, док у Сплит није отишао Марко Боловић. На оба меча саиграчима није могао да помогне ни Никола Марић, који је повредио раме. 

– Он се опоравио, док су остали били болесни, али се надамо да ћемо за викенд сви бити на окупу. Ове седмице су проблеме са вирусом имали Мирел Ћатовић и Никола Ковачевић, мада се и томе приближио крај.

У суботу Војводина иде на последње гостовање у плеј–офу у Ниш на мегдан Наису.

– У претходној утакмици није се толико осетио недостатак у ротацији, колико нам голмани нису били на висини задатка. Ако се они поправе, у Нишу можемо да очекујемо позитиван резултат, а и надам се да ће сви играчи бити на располагању – поручио је Билић.

И ове седмице Новосађани су угостили београдски Партизан с којим су спаринговали два дана, што је добро дошло обема екипама.

К. Б.

EUR/RSD 117.1420
Најновије вести