Филиповић: Треба нам мало времена и све ће бити у реду

Ватерполисти Србије поражени су од Шпаније у борби за полуфинале Европског првенства у Мађарској на петерце 9:10, 6:6 (2:1, 1:4, 2:1, 1:0, 3:4).
Filipovic Filip/Fonet
Фото: Filip Filipović, foto: FoNet

Изјаве актера меча:

„Успели смо да извучемо нерешено али не можемо увек на петерце. Много смо промашивали, много је било шансе. Испали смо и то је спорт. Морамо и ми некада да изгубимо. Ово сад разигравање нико није битан, тешко ми је да играм - рекао је Душко Пијетловић.

Дејан Савић:
- Очекивали смо овакву утакмицу али са другачијим исходом. Мучили се, имали су висок ритам. Јурили смо резултат. Лоши са играчем више.Честитам им и желим срећу.

Андрија Прлаиновић:
- Само се нама суди контрафаул у последњем нападу. Није било стрпљења, били смо ту најслабији. Увек неки пас више је недостајао. Нема среће овде. Заслужено пролазе даље.

Филип Филиповић:
- Није ово трагично, дали смо све од себе.Одговорили смо им на прави начин. Ту сам задовољан. Напад није био како смо желели. Ово је саставни део спорта. Честитам им, али и својој екипи. Показали смо карактер. Напад ћемо решити, треба нам мало времена и све ће доћи на своје место.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести