Куп за ватерполисте: Војводина дочекује Стари град

Осокољена добром игром у претходне две утакмице у Триглав регионалној А2 лиги и тријумфом над Задром, а поготово над Наисом у српском дербију, Војводина данас од 18.30 часова дочекује Стари град у осмини финала Купа Србије.
 Ilija Perkogačić, prvotimac Vojvodine Foto: R.Hadžić
Фото: Илија Перкогачић, првотимац Војводине Фото: Р.Хаџић

Новосађани на Сланој бари важе за убедљиве фаворите, али и без обзира на то водиће се рецептом из прошлог меча с Нишлијама, када су све време држали конце у својим рукама.

Дошли су црвено–бели до жељене форме коју су темпирали за овај период у којем их очекује доста битних утакмица и то у згуснутом распореду. Тренер Дарко Билић захтеваће од својих играча, упркос разлици у квалитету, опрезност и максималну концентрацију од првог до последњег минута. Све осим победе Новосађана данас би било право изненађење.

У свим спортовима у куп такмичењу редовно бар један аутсајдер изненади фаворита, новосадски ватерполисти то знају, у режултатском су налету и свакако ће пружити максимум да би наставили ниску успеха.

Синоћ су први меч осмине финала одиграли НБГ 11. април и Земун Босал, а данас су на програму, поред дуела у Новом Саду и сусрети Ваљево – Бањица и Наис – Новобеоградски вукови. Жреб четвртфиналних парова одржаће се сутра, а победнике наведених сусрета очекују Шабац, Црвена звезда, Раднички и Партизан.

К. Б.

 

 

EUR/RSD 117.1544
Најновије вести