ЛШ: Звезда опет против Егера; Филиповић: Да имамо више среће

БЕОГРАД: Ватерполисти Црвене звезде, други пут у само две недеље, играју против Егера у Лиги шампиона, с тим да се надају да ће у Мађарској имати више среће него у Београду када су остали без првог бода у такмичењу голом 16 секунди пре краја.
Vaterpolisti Crvene zvezda/F. Bakic
Фото: Ф. Бакић/Ватерполисти Црвене звезде

Црвено-бели су до сада забележили свих седам пораза у А групи, а колико су били близу прекиду серије против Егера, чији су чланови прваци Европе са Црвеном звездом Страхиња Рашовић и Марко Аврамовић, говори и то да су имали вођство три минута пре краја, али су поражени 13:12.

"Поново играмо са Егером... Показали смо колико смо порасли као тим. Тесно смо изгубили у Београду, надам се да ћемо имати више среће у Егеру", рекао је тренер Александар Филиповић, а преноси ЛЕН.

Голман Александро Краљ верује да би Звезда могла до изненађења у Мађарској.

"Егер има много одличних играча, биће велики изазов да играмо против таквог тима и то у гостима. Ипак, знамо да можемо да пружимо добру партију и спремни смо за то", наводи Краљ.

Тренер Егера Норберт Дабровски признаје да очекује тежак задатак.

"Српски тим је све јачи из меча у меч. Видели смо шта могу у Београду када смо касним голом славили", закључио је Дабровски.

Утакмица 8. кола Лиге шампиона Егер - Црвена звезда игра се у среду од 18.30.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести