ЛШ: Звезда против Егера; Филиповић: Имамо шансу

БЕОГРАД: Ватерполисти Црвене звезде у срдеу против мађарског Егера у Београду покушаће да освоје прве бодове ове сезоне у Лиги шампиона.
vaterpolo FF--4871
Фото: Дневник (Ф. Бакић), илустрација

Изабраници Александра Филиповића, пре дуела са екипом чији је члан бивши првак Европе са Црвеном звездом Марко Аврамовић, до сада су забележили свих шест пораза у А групи елитног такмичења.

"Егер је веома снажан противник, сигурно је да нас чека тежак посао. Ако желимо да имамо шансу у мечу морамо да одиграмо најбоље што можемо. Напорно смо се спремали и даћемо све од себе. Уколико будемо организовани можемо да се надамо добром резултату", рекао је Филиповић, а преноси ЛЕН.

Ватерполиста црвено-белих Душан Васић подсетио је да Егер у саставу има одличне играче.

"На нама је да се боримо и покушамо добром одбраном да пренесемо притисак на њих. Млади смо, још учимо из грешака, али надам се да можемо до победе"

Тренер Егера Норберт Дабровски нагласио је да је гостовање у Београду од велике важности за његов тим.

"Звезда је у Регионалној лиги победила Југ, неће бити лако... Ипак, циљ нам је да се са три бода вратимо у Мађарску", поручио је он.

Ватерполиста Егера Данијел Санта истиче да очекује победу у Србији.

"Знамо колико тежак посао нас чека, увек је тако у Београду. Звезда има млад, али енергичан тим, морамо да будемо стрпљиви. Желимо на Фајнал-ејт и зато је неопходан тријумф", закључио је Санта.

Утакмица Црвена звезда - Егер игра се сутра од 20.30 на базену "Милан Гале Мушкатировић" на Дорћолу.

 

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести