Нови Београд победио Соларис, Партизан изгубио од Јадрана

БУДВА/БЕОГРАД: Ватерполисти Новог Београда победили су данас Соларис из Шибеника 14:8 (3:2, 6:1, 1:2, 4:3) у последњем мечу другог овосезонског турнира Регионалне лиге, који је организован у Будви.
v
Фото: Tanjug/ video arhiva

Изабраници Владимира Вујасиновића меч су преломили у другој четвртини, када су фуриозно одиграли последњих пет и по минута ове деонице, постигавши чак пет голова, док су другој страни базена у потпуности су сачували своју мрежу.

Најефикаснији у екипи Новог Београда били су Страјиња и Виктор Рашовић, Душко Пијетловић, Ангелос Влахопулос и Радомир Драшовић са по два постигнута гола, док се у пораженом тиму истакао Антун Горета са три гола.

Нови Београд у регионалном такмичењу сада има скор од седам тријумфа, једног ремија и једног пораза и држи прво месо на табели.

На турниру у Београду, ватерполисти Партизана изгубили су од Јадрана из Сплита 16:9, што је био пети пораз црно-белих у Регионалној лиги.

Сплићане су предводили Јерко Маринић Крагић и Лука Букић са по три гола, док је у екипи Партизана најбољи био Алекс Бовен са такође три поготка.

Раније данас Раднички из Крагујевца победио је загребачку Младост 15:13, док је Шабац славио против сплитски Морнра 16:10, а ватерполисти Црвене звезде од 13:40 играју против дуборачког Југа.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести