Одржано традиционално црвено-бело вече ВК Војводина

Традиционално црвено-бело вече ВК Војводина одржано је у смирај 2021. године на безену Слана бара.
с
Фото: Ф. Бакић

Као и сваке године, тако и ове, окупиле су се све генерације Новосађана, у свој кући, уз родитеље и пријатеље клуба да кроз утакмице и дружење покажу шта су научили и шта знају. И поново је ова манифестација имала и хуманитарни карактер, јер су за децу лошег метаријалног статуса у сарадњи са Црвеним крстом скупљане играчке и прављени пакетићи.

– Ова манифестација одржава се са успехом већ дужи низ година. Морам да истакнем да већ трећу годину за редом имамо одличну сарадњу са Црвеним крстом и скупљамо пакетиће за социјално угрожену децу. Иницијална идеја ове манифестације је да се окупимо сви, од најмлађих до најстаријих чланова, и да на неки нама својствен начин обележимо све успехе у минулој календарској години – истакао је директор ВК Војводина Марко Ћук.

Да посете клуб у ком су поникли и који их је винуо у звезде увеке се одазову и некадашњи играчи, а ове године манифестацију су увеличали и између осталих и Бранислав Митровић, Милош Ћук, Борис Вапенски, Радослав Филиповић. Прилика је то била и да се они подсете на прошле дане, али и да млађи добију прилику да са њима разговарају, друже се и добију неке савете.      

Г. М.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести