Промоција кампа „Number One“ у Новом Саду

На базену „Слана бара“ одржана промоција, поводом почетка кампа водених спортова „Number One“.
radjen kamp2
Фото: WIND sport

Промоцији је присуствовао координатор кампа и наш прослављени ватерполиста Никола Рађен, чланови „Number One“ тима, као и челници ВК Војводина.

Никола Рађен поникао је у ВК Војводина, тако да су га дочекали његови бивши тренери као и саиграчи на базену Слана бара. Поздравио се са децом, а потом их је позвао да сви заједно оду на трибине.

Фото: WIND sport

“Ја сам одавде поникао. Одавде су поникла још три наша репрезентативца Душко Пијетловић, Гојко Пијетловић и Бранислав Митровић. Сви они ће бити са вама на кампу „Number One“ и пружиће вам могућност да постанете број 1. Ове године имамо разноликост програма и тренера који ће доћи из целог света.“

Потом су се малишани поделили у две групе и спремно су дочекали „Number One“ питалице. Два питања су их највише заинтригирала а то су: „Зашто се камп зове Number One?“ и „Како постати број 1?“. Награде у виду опреме кампа „Number One“ добиле су обе екипе. По завршетку питалица, малишани су имали пирлику да поставе питања координатору програма, а онда су се и сликали са њим.

Следећи град који ће 23. јуна посетити координатор Никола Рађен, јесте Бања Лука.

Г. М.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести