ПРВЕНСТВО СРБИЈЕ ЗА ВАТЕРПОЛИСТКИЊЕ ОД 1. ДО 4. МЕСТА: Воша славила после петераца

Ватерполисткиње Војводине славиле су у наставку Првенства Србије у групи од 1. до 4. места у дербију против Црвене звезде са 12:11 после петераца.
s

У регуларном делу сусрета резултта је био 7:7.

Све време утакмице у базену се водила егал борба. После прве две четвртине било је 2:2. У трећем периоду Војоводина је имала и предност од два гола - 4:2, али су до краја овог дела игре гошће успеле да врате меч у егал. Почетком четвртог дела су чак и повеле први пут на мечу са 5:4, али су Новосађанке онда направиле преокрет и серијом од 3:0 отишле поново на два разлике (7:5). Но, онда су се опустиле па је Звезда у последњем минуту успела да постигне два гола и стигне до изједначења и петераца. У пенал лутрији ссигурније и срећније биле су Новосађанке и дошле су до још једне победе над највећим ривалом у домаћем ватерполу.

Војводина - Црвена звезда 12:11 (1:1, 1:1, 2:2, 3:3-5:4)

НОВИ САД: Базен Слана бара, гледалаца: 50: Судије: Јовановић (Нови Сад) и Кинчеш (Сента). Искључења: Војводина 3, Црвена звезда 6. Петерци: Војводина 3 (2), Црвена звезда 3 (1).

ВОЈВОДИНА: Травар, Швец 2, Блес, Фоноти, Трмчић, Амлиаева 3, Спасојевић, Попов, Савченко, Дамњановић, Хамзаева 2, Моћан, Андрић, Ћорда.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Радојчић, Лазовић, Моисева 1, Маринковић 1, Зелић 1, Дамјановић, Ишченко, Радонић, Дијаз 2, Илић 2, Миленковић, Лукић, Антанасијевић.

Г. Маленовић

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести