Регионална А2 лига ватерполиста : Соларис — Војводина 12:9

Ватерполисти Војводине изгубили су на гостовању од Солариса у осмом колу Триглав регионалне А2 лиге. Новосађани су после слабог првог полувремена успели да подигну ниво игре и смање заостатак, а у завршници чак и озбиљно припрете домаћину, али екипа из Шибеника није дозволила изненађење.
Bilic Darko i vaterpolisti Vojvodine/F. Bakic
Фото: Ф. Бакић/ Дарко Билић даје савете својим играчима

Соларис је задржао савршен скор од осам победа. С друге стране, црвено-бели су уз пет тријумфа, уписали трећи пораз, а шансу за бодове тражиће већ следећег викенда када на Слану бару стиже ПОШК.

Већ у првој четвртини Соларис је стекао предност од 4:1 и тако је направио добру базу за пут до победе. До полувремена разлика је била и 7:1, али је Воша успела да смањи заостатак у трећој деоници (9:5). Нису посустајали Новосађани и после три везана гола Максимовића, прецизан је био и Прекогачић за само гол минуса — 10:9 на нешто мање од два минута до краја меча. Све сумње око победника отклонили су, међутим, Влаховић и Ковачић.

К.Б.

ШИБЕНИК: СЦ Црница, гледалаца: 200, судије: Периш (Хрватска), Анђелић (Србија).

СОЛАРИС: Шпарада, Маленица 2, Ерак, Штркаљ 3, Булат, Херцег 1, Влаховић 2, Пелицарић 2, Мудражија, Брајковић, Копрчина 1, Ковачић 1, Јукић, Сабиони.

ВОЈВОДИНА: Виторовић, Марић Н, Максимовић 5, Маринковић, Тинтор, Муришић, Прекогачић 1, Ћатовић, Тубић, Стојчић, Боловић 1, Тртовић 1, Шанталаб, Марић У. 1.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести