Регионална А2 лига: Војводина дочекује Ваљево

После две ипо недеље паузе ватерполисти Војводине одиграће утакмицу 7. кола Регионалне А2 лиге, којом ће се завршити први део сезоне.
mirel catovic F--F8031
Фото: Мирел Ћатовић, фото: Ф. Бакић

Новосађани ће сутра дочекати екипу Ваљева на базену Слана бара од 19 часова. У досадашњем надметању Војводина је забележила четири победе и пораз од Звезде иза које се и налази на другом месту на табели, док Ваљево има исти скор на четвртом месту на табели.

Тренер Војводине Владимир Цукић је истакао да је екипа паузу искористила на прави начин и да је спремна за дуел са Ваљевцима.

„Ваљево предводи са клупе искусни тренер Јово Серафимовић, а у базену су то одлични Марко Матовић, који је некада играо у Војводини и Иван Рацков. Али, и млади играчи Ваљева су одлични у шта су имали прилику да се летос увере наши јуниори који су играли против њих. Ипак, ми смо фаворити у овој утакмици и ми од те улоге не бежимо. Циљ нам је да забележимо победу и на најбољи начин завршимо први део сезоне у Регионалној лиги и да пуни самопоуздања онда у суботу у Нишу против Наиса одиграмо утакмицу четвртфинала Купа Србије“, казао је Цукић.

Искусни првотимац Мирел Ћатовић рекао је да се екипа вредно спремала за ову утакмицу.

„Претходну паузу искористили смо како бисмо се што боље припремили за ове две утакмице које нам претходе, а то је дуел са Ваљевом у Регионалној лиги и четвртфинале Купа Србије са Наисом. Поред тренинга смо одрадили и неколико спаринга, освежили смо се и спремно очекујемо ривале“, казао је Ћатовић.

Млади центар Жарко Васин, којем је ово дебитантски наступ у првом тиму, сложио се са тренером и саиграчем и обећао да ће екипа дати све од себе како би освојила нова три бода.

Г. Маленовић

EUR/RSD 117.1207
Најновије вести