Регионална А2 лига: Војводина домаћини Копру

Пошто су на почетку Триглав регионалне А2 лиге ватерполисти Војводине забележили победу, уследила су три пораза, па су изузетно мотивисани да сутра, у суботу, прекину негативни низ.
Vaterpolo
Фото: Дневник (Ф. Бакић)

На Слану бару стиже Копар с којим ће Војводина одмерити снаге од 19 часова.

Тренер Дарко Билић неће моћи да рачуна на петорицу играча, Прекогачића, Петковића, Марића, Поповића и Арнуша.

„Иако смо у, да тако кажем, скраћеном саставу, мислим да смо у форми и да ћемо моћи да изнесемо ову утакмицу и дођемо до позитивног резултата. Претходни порази не треба да утичу на нас и да нас спутавају ка вишим циљевима и победама. Играмо код куће и требало би да узмемо три бода без већих проблема“, рекао је Алекса Тинтор.

        Меч против словеначке екипе, према речима тренера Дарка Билића, један је од најважнијих у овом делу сезоне. Копар је тренутно на табели место изнад Војводине и забележио је по једну победу и реми, уз два пораза.

„Успели смо у овим поразима да сагледамо наше слабости и најважнији задатак  биће да одржимо континуитет игре од прве до четврте деонице, јер то до сада нисмо успевали“, објаснио је Билић.

Он је напоменуо да се у Копру сакупило оно најбоље што Словенија тренутно има и да неће бити једноставно, али да се нада добром исходу.

„Ниједну утакмицу до сада нисмо одиграли у комплетном саставу, па нећемо ни сада. То нам је и највећи проблем, али сви који се нађу у базену мораће да пруже и више него у претходним сусретима“, казао је Билић.

К. Б.

Девојке  против Таша

Ватерполисткиње Војводине одиграће сутра, у суботу, на Сланој бари прво коло Купа Србије. Од 20.30 часова одмериће снаге са Ташом, а већ у недељу ће, такође, на свом базену угостити Палилулу, од 20 часова, у другом колу.

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести